Hoppa till sidans innehåll

INFO OM GÅNGNA OCH KOMMANDE SÄSONGEN

27 MAJ 2021 19:20
Hallå alla medlemmar, det var nu några veckor sen vi hade sis...
  • Uppdaterad: 27 MAJ 2021 19:20

Hallå alla medlemmar, det var nu några veckor sen vi hade sista aktiviteten för den här säsongen så jag tänkte skriva det här inlägget för att göra en liten summering den gångna – och en framåtblick till nästa – säsong.

Vi behöver väl inte ta upp varför säsongen blivit så konstig som den varit, men kan nämna två tråkiga konsekvenser som det fått. För det första har sporthallen under stora delar av säsongen endast varit öppen för ungdomsträningar. Vi har då inte kunnat ha någon seniorverksamhet sedan november, vilket så klart har varit otroligt tråkigt för våra lite äldre spelare.

För det andra har vi inte haft möjlighet att tillåta anhöriga till våra ungdomar att följa med in i hallen. Trots att det har fungerat alldeles utmärkt på träningarna då barnen skött sig ypperligt har det ändå inte varit optimalt. Dels är det tråkigt för er föräldrar som inte fått chansen att engagera er i era barns idrottande på samma sätt som tidigare, och dels har inte barnen kunna visa upp den fina utveckling de gjort under året.

Men det har också gjort att vi tränare tappat en del av den kontakt med er vårdnadshavare som vi tidigare haft och vi har inte inte kunnat få ert perspektiv på föreningens arbete. Så har ni något som helst feedback – bra eller dålig – att komma med så hör jättegärna av er till oss på facebook eller direkt till någon av tränarna. Vi uppskattar all info som kan hjälpa oss bli bättre.

Vill ni dessutom gå ännu längre i att hjälpa klubben får ni gärna höra av er för att eventuellt bli ledamöter i styrelsen, bli hjälptränare under nybörjarträningarna eller få någon annan passande roll. Hör av er till tränarna eller styrelsen så kan vi prata mer.

Så nu över till nästa säsong, 21/22 🏸

Förhoppningsvis kan vi dra igång med träningar för alla grupper i augusti/september men mer info kommer såklart närmare starten. Vi hoppas också att en del tävlingar drar igång så våra duktiga spelare får åka ut i landet och visa upp vad de kan.

Årsmöte sker som vanligt i slutet av september där vanliga punkter såsom val av styrelse och budget beslutas om. Har ni några punkter ni anser bör tas upp eller förslag till ledamöter finns kontaktuppgifter till styrelsen på hemsidan.
 
Vi kan också redan nu börja hinta om att (såklart beroende på rådande restriktioner) någon form av firande av klubbens 50-årsjubileum kommer att ske den 9 oktober. Så reservera den dagen i kalendern redan nu.

Men med det sagt då tackar vi i styrelsen, och tränarna för den här säsongen så ses i igen nästa. Ha nu en superbra och säker sommar!

 ☀


E-post: Adressen Gömd


Våra Sponsorer


Abia

Grums Måleri

 Peks Mek

 ProSeal

Säljex

Postadress:
Grums BMK - Badminton
c/o Dick Granberg, Skolbacken 14B
65671 Skattkärr

Kontakt:
Tel: +46764246960
E-post: dickgranberg@hotmail...

Se all info