Hoppa till sidans innehåll

Värmländska Nyheter


Fredag 24 september genomför Riksidrottsförbundet Idrottens dag på närmare 400 skolor i hela landet. I Värmland får drygt 2800 skolbarn glädjen att prova på idrotter och testa andra roliga rörelseaktiviteter.
 
Nya kurstillfällen inom Idrott och skatter.
 
Nu drar vi äntligen i gång med höstens utbildningar – där tema idrottshälsa är först ut. Se till att säkra din plats redan i dag.
 
Hämta ut gratis regnbågsbindel och manifestera för en idrottsrörelse som är öppen för alla.
 
Senast 25 augusti ska föreningar ha skickat in sin LOK-stödsansökan för våren 2021 till Riksidrottsförbundet. RF-SISU Värmland erbjuder nu ett antal digitala frågestunder för att kunna besvara era frågor inför ansökan.
 
Alla medel utbetalade för 2021. Ansökan öppnar åter 1 januari 2022.
 
103 föreningar i Värmland har tilldelats kompensationsstöd för uteblivna intäkter, samt kostnader för perioden januari till april 2021. Totalt handlar det om drygt 4 miljoner kronor för länets föreningar.
 
Se våra öppettider under semesterperioden.
 
Smittskydd Värmland kommer att följa de planerade nationella anpassningarna av smittskyddsåtgärder och gå in i nivå 2 från den 1 juli.
 
Vilka utbildningar vill du att vi ska arrangera i höst? Skicka in dina önskemål!
 
Hög efterfrågan på RF-SISU Värmlands webbutbildningar.
 
Smittskydd Värmland förlänger inte sina regionala rekommendationer efter 27 juni, men flaggar för att Värmland sannolikt inte fullt ut kan följa de planerade nationella anpassningarna av smittskyddsåtgärder den 1 juli.
 
Karlstad Grand Prix Award delas i år ut postumt till Bo ”Kulon” Lennartsson, tidigare mångårig styrelsemedlem i RF-SISU Värmland.
 
Rapporter om att ledare och aktiva inte följer regler kring omklädningsrum.
 
Vi har samlat svar på några av de vanligaste frågorna kring de lokala rekommendationerna för idrotten i Värmland under perioden 11-27 juni.
 
12


Våra Sponsorer


Abia

Grums Måleri

 Peks Mek

 ProSeal

Säljex

Triton

Postadress:
Grums BMK - Badminton
c/o Dick Granberg, Skolbacken 14B
65671 Skattkärr

Kontakt:
Tel: +46764246960
E-post: dickgranberg@hotmail...

Se all info